29 Haziran 2014 Pazar

Arkadaşlar wifi sistemine güveniyormusunuz

Küresel uçuş Wi - Fi Konuklar ve personel bağlı tutar ederken spa bakımları , tee kez , özel geziler ve daha "fly" düzenlenebilir böylece yolcular , tek tek deri dorseleri koltuklar el işi ve küresel mutfağından ilham için sabırsızlanıyoruz .

25 Haziran 2014 Çarşamba

Alanya 2014 yılında açılan otel haberleri

Şirket 2012 yılından itibaren ısmarlama uçuşlar teklif ederken , builk tam markalı ve sahip olunan Four Seasons havayolu deneyim.

20 Haziran 2014 Cuma

En güzel yapılarda olan oteller

Adanmış bir on-board kapıcı dahil olmak üzere uçuş personeli Four Seasons , her çevrede yerel Four Seasons konsiyerjlerdir ile koordine konukların her uçuş ve her hedef dışındaen iyi şekilde sağlamak için olacaktır

17 Haziran 2014 Salı

Şubat ayında çalışan oteller alanya

Şubat 2015 yılında başlayan ,jet onların gezi kitapandan itibaren belirgin bir 'Dört Mevsim ' seyahat deneyimi vaat , ısmarlama yolculuklarda 52 misafir taşıyacak .

15 Haziran 2014 Pazar

Kanadalı şirket alanya ya gelmek istiyor

Kanadalı şirket , bu haftaşirketin logosu ile iç - ve - süslenmiş yeni jet , açıkladı , ve onların en seçkin otel özellikleri , destansı küresel gezi ve dünya yenerek kültürel bazı kalır dahil 2015 için macera yeni bir üçlü duyurdu erişim .

13 Haziran 2014 Cuma

Markalar gelişebilmek için saldırıyorlar

Marka uzantıları gitmek gibi, bu oldukça şık biri. Lüks otel grubu Four Seasons sadece onlarlagece geçirmek istemiyor - şimdi siz de onlarladünyada uçmak istiyor .

11 Haziran 2014 Çarşamba

Barcelona ve farklı şehirlerden gelenler

BARCELONA
100 € iki katına | 20 % off Barceló Sants otelde kalır
% 20 ile , Barceló Sants otelde zirve sezonunda Barcelonamerkezinden anları durun kapalı tüm rezervasyonlarda 15 gün önceden yapılır . Otelde bir galaktik tema vardır .
Geçerli : . Seyahat için 1 Ocak 2014 yılına kadar rezervasyon 15 gün önceden .

9 Haziran 2014 Pazartesi

Havaiyi hiç gördünüzmü

HAWAII
Modern Honolulu ücretsiz beşinci gece | 132 £ iki katına
Mr & Mrs SmithModern Honolulu, Hawaiisahilde şık minimalist otel sağda dörtfiyat için beş gece sunuyor .

7 Haziran 2014 Cumartesi

Gecelik çalışan kadınlar

2.345 £ veteklif fiyatı her şey dahil bazında dört uluslararası uçuşlar ve diğer seyahatfiyat için beş gece ' konaklama içerir .

5 Haziran 2014 Perşembe

Alanya da gezilecek görülecek yerlerin listesi

alanya gezilecek yerler

Alanya ya tatile gidiyoruz tamama binelim gidelim ama nereye gidiyoruz bunu iyi tartmak ölçmek biçmek lazım ondan sonra ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız lazım diyorsanız işte işin bu tarafı tam size göre arkadaşlar bazı şeyleri hızlı gelişmesi ve hızlı yapabilmek için çok fazla şans çıkmıyor insanın önüne o yüzden daha detaylı ve daha hesaplı bir çalışma şekli içine girmek gerekiyor benden size söylemesi.

Ama her halükarda size bir link vericem oradan en ince ayrıntısına kadar bulabileceksiniz her şeyi alanya gezilecek yerleri , alanya görülecek yerleri , alanya da gezilecek yerler

Güney afrika da yaşam haberleri

GÜNEY AFRİKA
Lüks safari % 20 indirim | uçuşları dahil £ 2.345 , her şey dahil ,
Seyahat şirketi Scott Dunnetkileyici Leopard Kaya bakan , AndBeyond Ngala SafariKruger Ulusal Parkı ile bir sınır paylaşan Lodge , veromantik AndBeyond Phinda Rock Lodge üç gece iki gece sunuyor .

3 Haziran 2014 Salı

Alanya gece hayatı nasıl geçer bir öğrenelim

Bu sitede arkadaşlar alanya gece hayatı ile ilgili bilgiler vericez.Bu yüzden ileriki dönemlerde merak ettiğiniz konular olursa bizlere sorular sorabilirsiniz.Alanya en hareketli ve en güzel gecelerden bir tanesi yer almakta arkadaşlar hadi bakalım şimdilik benden bu kadar.

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Bazı haberlerin güzel geçmesi

Bunun dışında isegüneş kullanın . Bu yakındoğuyılın en yükselişi ve yakınyılın batı çoğu ayarlanır ( kış ve yaz ortasında hem kuzey de güney hem de , ama biz önde kendimizi alıyoruz ) olacaktır .

26 Mayıs 2014 Pazartesi

Aralarda boşluk var dayını

Ignominiously biter birindenbaşarılı sefer ayıran temel bir beceridir varsa , etkili navigasyon . Eğer tuzaklar kaçınarak , daha sonra , kafa istediğinizyönde kabaca düz bir çizgide devam ederse , özünde , size hedefe ulaşmada başarılı olacaktır .

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Sözünde duran haber alanya anlayışı

Kaşifler üzerine bağlıydıbecerilerin çoğu bile şehirlerinortasında , çok kısa mesafelerde pratik kullanılabilir. Ve ben burada gerçek kaşifler bahsediyorum . Eski tip ; adları olmadan şeyler gördümolanlar , Google Earth üzerinde bulunabilir yalnız isimleri izin .

23 Mayıs 2014 Cuma

Sokak kabini içinde yapılan işlemler

Benim son kitabı , Açık Clues & SignsWalker'ın Kılavuzu , ben Sherlock tatile süre okumak düşünmek istiyorumbiridir . Ama bu oyun sizin için olup olmadığını görmek için , ben bir kaşif gibi , bir kent parkı geçmeye teşebbüs öneririz .

21 Mayıs 2014 Çarşamba

İp uçları veren haber modelleri

Doğal ipuçları , dünyanın içinde , benim çalışma saatlerinin çoğu doldururalan doğal navigasyonnadir sanatıdır . Ben , öğretiyorlardı ve doğada yönünde ipuçları hakkında kitap yazarak , okuyanson iki yılda çok geçirdim .

19 Mayıs 2014 Pazartesi

En güncel haberlerimiz

Güzel bir güne haber dolu başlamak lazım arkadaşlar.Güneş güney nedeniyle ve ilk güvenilir pusula olarak kullanabilirsiniz zaman olduğu gibi , güneşli bir gününortasında şeyleri dizi basit tutmak için.

18 Mayıs 2014 Pazar

Bİr sevgili cani çıktı

üzerinde kapalı ipuçları için ayrı bir tercih vardı . Bay Holmes ' genel yönde benim Panama doff ederken , ben o doğadaipuçlarına bakarak ve daha az zaman bir büyüteç aracılığıyla puro kül gözetlerken daha fazla vakit geçirmek için iyi yapardı önermek için girişim .

17 Mayıs 2014 Cumartesi

Kendini tatilde özel hissetmek

Ancak, çoğu karakterlerin aksine - gerçek ve kurgusal -yılda bu eğlence revelled var , kesinti tutkum açık odaklı olmuştur . Sherlock Holmes vesileyle onun deerstalker altındademirlemesisisi hissetmiş olabilir, ama açık olanlar

16 Mayıs 2014 Cuma

Haberin en doğru adresi burası

Haberde en doğru adres burası neresi diye soracak olursanız gösterelim işte tam olarak burası arkadaşlar.

28 Nisan 2014 Pazartesi

Alanya'yı tebrik etmek lazım

Alanya'nınmerkezinde, on-onbeş dakika Kleopatra plajı ve tümtekneler ( parti tekneler dahil ) olanlimandan yürüyerek . Biz normalde iki kezaynı yere gitmek asla , ama Ergün otel için biz kesinlikle bir istisna yapmak istiyorsunuz . Belçika Tebrik .

24 Nisan 2014 Perşembe

Kaliteli bir alanda gelişim göstermek

Fiyat ,daha geniş bir alanda kaliteli bilge muhtemelenen iyi otel . Personel çok nazik ve her zaman yardım etmeye hazır . Eğer dışarı çıkmak ne zaman geri karşıladı . Yemek lezzetli . Odaların her zaman temiz .

21 Nisan 2014 Pazartesi

Alanya lezzetli yemekler

Ne kayda değer lezzetli , taze sebze ve meyvelerin yanı sıra sıcak yemek büyük bir çeşittir . Konuklar nefes kesen manzarasına hayran veşehri gözlemlemek böylece akşam yemeğison katında servis edilir .

17 Nisan 2014 Perşembe

Ne kadar güzel meyveler yetişiyor

ts gerçekten harika bir otel tavsiye değer . Yerelleştirme kulüpleri , barlar ve yerel dükkan yakın , mükemmel.

14 Nisan 2014 Pazartesi

Alanya tatil haberleri

Benim içindünyanınen iyi yer .... Ergün, yanlış bir şey yoktur . Gıda :-) buradan tüm personels öylesine tür annemden daha iyi oldu. Benim kız yeğen resepsiyonist ve garsonlar seviyor . Biz dışarı hayatlarındaen iyi tatil zevk.

11 Nisan 2014 Cuma

Haberlerde çıkan otellerin ilerlemesi

SadeceErgün Otel'de bir ay vardı , kalmak için her zaman güzel bir yer , aynı zamanda , ben ve birçok arkadaş uzun yıllarErgün kaldıkları geç Mayıs ayında bir ay vardı , eve personel gidiyor gibi hissediyor her zaman büyük ve biz karşılamak her yıl eski arkadaşlar ile , büyük 2014 sabırsızlanıyorum size ve tümpersonel görmek için sabırsızlanıyoruz , özel kaldığım ekstra yapmak için Nihat teşekkür ederim .

9 Nisan 2014 Çarşamba

Alanya habercilerine ulaşmak

Alanya habercilerine ulaşmak ve onlarla iletişime geçmek nasıl olur.Eğer gibi bakmak için yeni bir özellik istiyorum ne kendi özel fikirleri varsa isareti MADDE , lütfen bize ulaşın . Biz dilek listesi , özelliklerine ve beklentilerine göre rüya özelliği bulabilirsiniz.

7 Nisan 2014 Pazartesi

Alanya dan haberdar olun diye çalışıyoruz

Arkadaşlar kimse korkmasın biz çalışmalarımıza devam ediyoruz kimsenin çekinmesine yada korkmasına gerek yok aynı ayarda ve hızda devam ediyoruz bu çalışmalar ve bununla birlikte gelişim gösteriyoruz diyede düşünüyorum.

21 Mart 2014 Cuma

Alanya da ortaya çıkan maddeler

Madde bağımlıları bu konuya çok üzülecekler.MADDE isareti
Burada Avsallar , İncekum , Türkler, Konaklı , Alanya , Tosmur , Kestel , Oba , Obagöl , Mahmutlar , Kargıcak , Demirtaş , Yeşilöz ve Gazipaşakasabalarda güzel villa , daire ve araziler güzel bir seçim bulabilirsiniz

18 Mart 2014 Salı

Alanya haberlerini yazıyoruz

Alanya haberleri hakında kimsenin doğru düzgün bilgisi yok ne yaptıklarını bilmiyorlar nasıl konuşması gerektiklerinide bilmiyorlar ama yapıyorlar işte birşeyler.Bakalım bundan sonra nasıl gidicek izleyelim.

26 Şubat 2014 Çarşamba

Villaların yenilenmesi

Sakin bir bölgede yer alan , Kadıoğlu Villa 1 özel bir açık havuz ve deniz manzaralı geniş bir villa sunmaktadır . Villa sauna , spa küveti ve bir teras bulunmaktadır .

23 Şubat 2014 Pazar

Oteller alanya da devam ediyor

Bu otel, Alanya ,mağara Dim 2 km mesafede yer almaktadır . Otelde açık yüzme havuzu, Türk hamamı , balkon , ücretsiz Wi - Fi ve ücretsiz özel otopark sunmaktadır .

20 Şubat 2014 Perşembe

En iyi hızlı ilerleyen oteller nasıl öyle oldu

Kleopatra Euro Hotel'in odaları ferah ve sade bir şekilde döşenmiştir . Odalarda çalışma masası , mini bar ve TV bulunmaktadır . Özel banyolarda saç kurutma makinesi bulunmaktadır . Euro Hotel teklifler

18 Şubat 2014 Salı

Oteller konusunda planlı çalışma

Bu otel,Akdeniz'in Kleopatra Plajı'na sadece 30 metre , Alanya'da yer almaktadır . Otelde bir açık yüzme havuzu ve balkonlu ve deniz manzaralı , klimalı odalar sunmaktadır .

14 Şubat 2014 Cuma

Alany disko haberleri

Alanya da olan disko haberleri ve buna bağlı olarak ilerleme gösteren bazı değişiklikler var onlara da artık diyecek bir şey yok.

13 Şubat 2014 Perşembe

Ücretsiz kablolu yayın akışı

Bir çok otelde internet zaten kablosuz ve ücretsizdir.Ücretsiz kablosuz İnternet erişimi genel alanlarda mevcuttur . Elysee Beach klima ve tümgerekli olanaklar , yanı sıra uydu TV tüm odaları . Bazı odalar, Alanya Kalesi manzarası var

11 Şubat 2014 Salı

Alanya haberi nasıl ilk öğrenilir

Alanya haberi ilk nasıl öğrenilir nasıl başa çıkılır biliyormusunuz bilmiyorum ama benim için gerçekten çok zor bir olay arkadaşlar bu kadar ilgi alaka sonrası gerçekten bazı şeylerin ilerlemesini kesmek ve bunları görmek çok üzücü oluyor.

30 Ocak 2014 Perşembe

Öğlen haberleri alanya

Alanya öğlen haberleri ve gelişimi. Bizöğleden sonra Antalya , 3,22 deotele geldi . Biz oda vardı ve ollakkaan yağmur durmuştu oluyor vegüneşbıçağın tam parlıyordu bunu nasıl yaşamak ağırladı ardından kısa bir süre sonra bir yağışlı ve soğuk bir gündü , ama .

25 Ocak 2014 Cumartesi

Alanya tatil haberleri

Alanya haber yapıcaz ama nasıl yapalım derken tatil haberleri yerinde olur diye düşündük.Biz bir hafta için Martsonueşi vardı , biz, örneğin , iki balkon ve üç kişi içingerekli ekipman ile küçük bir mutfak için bir stüdyo daire vardı , et otel oldukça eski , ama çok temiz ve rahat hissediyorum.

20 Ocak 2014 Pazartesi

Alanya da çalışma koşulları

Alanya da çalışmak çok insana nasip olmaz alanya güzel bir yer.Umarım şimdi biz çalışan bir duş alabilirsiniz . Otel luxusta gerekmez olanlar için iyi bir seçimdir .

18 Ocak 2014 Cumartesi

Alanya insanları samimi

Personel gerçekten samimi . Otel ile ilgilien iyi şey onun yeri oldu . Plaja ve alışveriş kapatın. Otel Haziran ayında kalabalık değildi . Oldukça düzgün davranmış bazı genç İsveçli . Duş düzgün çalışmadı , ama onunla biz ayağa öğrenirler . Biz Haziran ayında tekrar geri dönüyor ve tekrar Gallion seçim vardır .

15 Ocak 2014 Çarşamba

Türkiye ve alanya eğlence

Biz önce bir Türkiye'yi ziyaret etmemiş , bu yüzden Alanya'ya ucuz bir gezi almaya karar verdi . Bizotel Gallion fiyatı seçti . Otel , temiz, küçük ve sessiz . Kahvaltı şaşırtıcı derecede zengin çok küçük bir otel .

11 Ocak 2014 Cumartesi

Alanya haberleri güncel bilgiler

Alanya hakkında güncel bilgiler neler oluyor neler dönüyor bunların hepsini bir şekilde bildirmeli ve ilerlemeliyiz diye düşünüyorum bu yüzden sizler için bir çok site ve bir çok yenilikler oluşturduk hiç üzülmeyin.