30 Ocak 2014 Perşembe

Öğlen haberleri alanya

Alanya öğlen haberleri ve gelişimi. Bizöğleden sonra Antalya , 3,22 deotele geldi . Biz oda vardı ve ollakkaan yağmur durmuştu oluyor vegüneşbıçağın tam parlıyordu bunu nasıl yaşamak ağırladı ardından kısa bir süre sonra bir yağışlı ve soğuk bir gündü , ama .

25 Ocak 2014 Cumartesi

Alanya tatil haberleri

Alanya haber yapıcaz ama nasıl yapalım derken tatil haberleri yerinde olur diye düşündük.Biz bir hafta için Martsonueşi vardı , biz, örneğin , iki balkon ve üç kişi içingerekli ekipman ile küçük bir mutfak için bir stüdyo daire vardı , et otel oldukça eski , ama çok temiz ve rahat hissediyorum.

20 Ocak 2014 Pazartesi

Alanya da çalışma koşulları

Alanya da çalışmak çok insana nasip olmaz alanya güzel bir yer.Umarım şimdi biz çalışan bir duş alabilirsiniz . Otel luxusta gerekmez olanlar için iyi bir seçimdir .

18 Ocak 2014 Cumartesi

Alanya insanları samimi

Personel gerçekten samimi . Otel ile ilgilien iyi şey onun yeri oldu . Plaja ve alışveriş kapatın. Otel Haziran ayında kalabalık değildi . Oldukça düzgün davranmış bazı genç İsveçli . Duş düzgün çalışmadı , ama onunla biz ayağa öğrenirler . Biz Haziran ayında tekrar geri dönüyor ve tekrar Gallion seçim vardır .

15 Ocak 2014 Çarşamba

Türkiye ve alanya eğlence

Biz önce bir Türkiye'yi ziyaret etmemiş , bu yüzden Alanya'ya ucuz bir gezi almaya karar verdi . Bizotel Gallion fiyatı seçti . Otel , temiz, küçük ve sessiz . Kahvaltı şaşırtıcı derecede zengin çok küçük bir otel .

11 Ocak 2014 Cumartesi

Alanya haberleri güncel bilgiler

Alanya hakkında güncel bilgiler neler oluyor neler dönüyor bunların hepsini bir şekilde bildirmeli ve ilerlemeliyiz diye düşünüyorum bu yüzden sizler için bir çok site ve bir çok yenilikler oluşturduk hiç üzülmeyin.