28 Nisan 2014 Pazartesi

Alanya'yı tebrik etmek lazım

Alanya'nınmerkezinde, on-onbeş dakika Kleopatra plajı ve tümtekneler ( parti tekneler dahil ) olanlimandan yürüyerek . Biz normalde iki kezaynı yere gitmek asla , ama Ergün otel için biz kesinlikle bir istisna yapmak istiyorsunuz . Belçika Tebrik .

24 Nisan 2014 Perşembe

Kaliteli bir alanda gelişim göstermek

Fiyat ,daha geniş bir alanda kaliteli bilge muhtemelenen iyi otel . Personel çok nazik ve her zaman yardım etmeye hazır . Eğer dışarı çıkmak ne zaman geri karşıladı . Yemek lezzetli . Odaların her zaman temiz .

21 Nisan 2014 Pazartesi

Alanya lezzetli yemekler

Ne kayda değer lezzetli , taze sebze ve meyvelerin yanı sıra sıcak yemek büyük bir çeşittir . Konuklar nefes kesen manzarasına hayran veşehri gözlemlemek böylece akşam yemeğison katında servis edilir .

17 Nisan 2014 Perşembe

Ne kadar güzel meyveler yetişiyor

ts gerçekten harika bir otel tavsiye değer . Yerelleştirme kulüpleri , barlar ve yerel dükkan yakın , mükemmel.

14 Nisan 2014 Pazartesi

Alanya tatil haberleri

Benim içindünyanınen iyi yer .... Ergün, yanlış bir şey yoktur . Gıda :-) buradan tüm personels öylesine tür annemden daha iyi oldu. Benim kız yeğen resepsiyonist ve garsonlar seviyor . Biz dışarı hayatlarındaen iyi tatil zevk.

11 Nisan 2014 Cuma

Haberlerde çıkan otellerin ilerlemesi

SadeceErgün Otel'de bir ay vardı , kalmak için her zaman güzel bir yer , aynı zamanda , ben ve birçok arkadaş uzun yıllarErgün kaldıkları geç Mayıs ayında bir ay vardı , eve personel gidiyor gibi hissediyor her zaman büyük ve biz karşılamak her yıl eski arkadaşlar ile , büyük 2014 sabırsızlanıyorum size ve tümpersonel görmek için sabırsızlanıyoruz , özel kaldığım ekstra yapmak için Nihat teşekkür ederim .

9 Nisan 2014 Çarşamba

Alanya habercilerine ulaşmak

Alanya habercilerine ulaşmak ve onlarla iletişime geçmek nasıl olur.Eğer gibi bakmak için yeni bir özellik istiyorum ne kendi özel fikirleri varsa isareti MADDE , lütfen bize ulaşın . Biz dilek listesi , özelliklerine ve beklentilerine göre rüya özelliği bulabilirsiniz.

7 Nisan 2014 Pazartesi

Alanya dan haberdar olun diye çalışıyoruz

Arkadaşlar kimse korkmasın biz çalışmalarımıza devam ediyoruz kimsenin çekinmesine yada korkmasına gerek yok aynı ayarda ve hızda devam ediyoruz bu çalışmalar ve bununla birlikte gelişim gösteriyoruz diyede düşünüyorum.